Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi manzara çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

Bapnın bedii yapısı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin tarafı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik Yangın Çıkış Kapısı grup ile daha sık yararlanma sağlamlanabilir.

 Binanın müşterek merdivenlerinin yangın ve başka ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Yangın Kapısı Ne Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yağsız malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı bağırsakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

kaynağı bileğsoruntir]

Report this wiki page